Bliksund inngår partnerskap med Lexit Group

Bliksund har inngått et samarbeid med Lexit Group. Lexit Group er ledende aktør i Skandinavia innen datafangst og digitalisering, i tillegg til etiketter, emballasje og merkeløsninger. Sammen med Lexit Group ønsker vi å tilby RFID-løsninger til nødetatene.

Bliksund inngår partnerskap med Lexit Group blog hero bilde

Etter forespørsel fra selskapets kunder om RFID-støtte, inngår Bliksund nå partnerskap med Lexit Group. Med sitt fokus på teknologiløsninger for datafangst og prosessforenkling samt ledende posisjon innen RFID funksjonalitet, ser Bliksund stor nytte i å samarbeide med Lexit Group fremover.

 

Frank-Arne Bruland Produkteier GRID BliksundBliksund jobber kontinuerlig med videreutvikling av våre løsninger og er lydhøre for hva etatene trenger. Det går mye tid og ressurser til å holde oversikt og kontroll, og kundene har lenge etterspurt en RFID løsning. Sammen med Lexit Group vil vi nå kunne utvikle løsninger som gir enklere oversikt og kontroll over utstyr og materiell. Dette vil effektivisere hverdagen for nødetatene.

Frank-Arne Bruland, Produkteier for GRID i Bliksund

 

 

Oversikt over store verdier

Nødetatene har mye utstyr og materiell som det skal holdes oversikt og oppsyn med. Det er snakk om store verdier, og manglende oversikt vil kunne skape store økonomiske konsekvenser. Ikke minst vil manglende oversikt også kunne bety forskjellen mellom liv og død.
 
Velfungerende IT-løsninger er avgjørende, og sammen med Bliksund sikrer vi brukervennlige og effektive løsninger som kommer mannskapene til gode, sier Mikael Thorsgaard i Lexit Group.