Bliksund på Deloittes Technology Fast liste - blant Norges 50 raskest voksende teknologiselskaper i 2023

Hvert år analyserer Deloitte en rekke selskaper som har oppnådd betydelig vekst takket være teknologisk utvikling og innovasjon. I år er Bliksund stolt over å være blant de nominerte selskapene på denne prestisjefylte listen. 

deloitte blog hero image

For tyvende gang kunngjør Deloitte sin prestisjefylte liste over Norges 50 raskest voksende teknologiselskaper som har utmerket seg ved å generere betydelig omsetning og oppnå imponerende vekst. Det som kjennetegner alle selskapene som er kvalifisert for nominasjon, er deres evne til å enten utvikle innovativ teknologi eller anvende eksisterende løsninger på en innovativ måte. 

Janne Morstøl CEO Bliksund profil bilde"Deloitte Fast 50 anerkjenner selskaper som har oppnådd kontinuerlig vekst og etablert bærekraftige virksomheter over tid. Det er derfor en stor ære for oss å være blant de nominerte på denne listen. Vi har arbeidet hardt siden selskapet ble grunnlagt for å realisere vår visjon, skape arbeidsplasser og bidra til Norges eksportstrategi innen innovativ helseteknologi. Denne anerkjennelsen betyr derfor mye for oss", sier Janne T. Morstøl, CEO I Bliksund

 

Selskapene som er nominert til årets Fast 50-liste offentliggjøres torsdag  den 9. november og listen legges ut her