Første danske kunde med eletronisk ambulansejournal: - Vi merker at det er fagfolk som står bak

Etter fem måneder med samarbeid med Bliksund, er Event Medical glade for å være i trygge hender.
event medical services

Den 1. november 2023 signerte danske Event Medical Services, en leverandør av prehospitale tjenester, legetransport og ambulansekjøring, en kontrakt med Bliksund. Dette gjør dem til den første danske kunden som tar i bruk selskapets elektroniske ambulansejournal, EWA. Selv om den digitale journalen så langt har blitt brukt på det norske markedet, som har et litt annet helsevesen enn i Danmark, har det ikke vært et problem – tvert imot: 

mark resize
"Vi er et nytt marked for Bliksund, og det er ganske naturlig å gjøre noen korrigeringer og tilpasninger for å tilpasse løsningen til oss og en dansk kontekst. Vi har opplevd at Bliksunds fagfolk har vært svært imøtekommende og har tilnærmet seg våre behov på en positiv måte,"
sier Mark J. Zweidorff, partner og finansdirektør i Event Medical Services A/S og legger til:
 

”Den innledende prosessen har vært fokusert på hvordan Bliksunds løsning kunne tilpasses våre spesifikke behov, i stedet for å kreve at vi tilpasser oss løsningen. Vi har lagt merke til et betydelig engasjement fra Bliksund med stor vekt på våre behov som kundes”

Mottatt av fagfolk

Samarbeidet med Bliksunds team har vært unikt for Event Medical. Bliksunds team har bestått av fagfolk med lang erfaring innen helse og det prehospitale området, noe som har skapt en verdifull dynamikk mellom de to partene.

"Bliksund viser tydelig at de forstår bransjen og er erfarne i feltet. Det er tydelig at de snakker samme språk som oss, og det er betryggende å samarbeide med et team som har inngående kjennskap til bransjen, i stedet for kun å kommunisere med programvareutviklere som sitter et annet sted," sier Mark J. Zweidorff. 

 

event medical office5'

I trygge hender

Når mindre operatører tar steget med å implementere ny teknologi, kan prosessen virke overveldende, ifølge Mark J. Zweidorff. Derfor har Event Medical Services verdsatt Bliksunds erfaring og ekspertise gjennom hele denne perioden:

"Vi er imponert over den effektive styringen av hele prosessen. Det er tydelig at vi samarbeider med en svært profesjonell organisasjon som har gjennomført lignende prosjekter tidligere. Det har vært betryggende for oss å vite at alle detaljer håndteres med forsiktighet. Det er tydelig at vårt partnerskap ikke er det første av sitt slag for dem, noe som gir oss trygghet og selvtillit, sier Mark J. Zweidorff.

EWA er planlagt å bli implementert innen påske, og de ønsker at løsningen skal tas i bruk så bredt som mulig i Event Medical Services. Les mer om Event Medical Services her

Les mer om hvordan Helse-Midt har spart tid og ressurser og økt pasientsikkerheten etter at de tok i bruk EWA her