Vi presenterer våre Summer 2024 Interns: Cecilie og Vegard fra NTNU og BearingPoint

I Bliksund er vi opptatt av nye perspektiver og innovativ tenkning. Denne sommeren er vi derfor glade for å ønske velkommen til våre sommerpraktikanter Cecilie Huser og Vegard Hatleli, to talentfulle fjerdeårsstudenter fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). Fokus på sommerpraktikanter styrker vår satsing på å utvikle nye talenter og støtte fremtidens teknologifagfolk.

Vi presenterer våre sommerpraktikanter 2024: Cecilie og Vegard fra NTNU og BearingPoint

Hvorfor er det viktig med praksisplasser

Praktikantopphold gir uvurderlige muligheter for både studenter og bedriftene. Her i Bliksund gleder vi oss over unge talenter som tar med seg nye ideer, energi og en vilje til å utfordre status quo. De bidrar med ny innsikt som kan føre til innovasjon og forbedringer i våre prosesser og løsninger for våre kunder. I tillegg er det en fin måte å identifisere og utvikle fremtidige talenter på. Som Cecilie sier:

cecilie"I løpet av praksisen hos BearingPoint får jeg praktisk erfaring som konsulent på et reelt dataanalyseprosjekt for Bliksund. Vi har blitt tatt godt imot og fått verdifull innsikt i både Bliksund og de prehospitale tjenestene. Det er spennende å se hvordan vårt arbeid kan forbedre og støtte ambulansetjenestens kritiske arbeid. Dette internshipet gir meg også muligheten til å møte dyktige og hyggelige mennesker, delta i sosiale aktiviteter som treningsøkter, middager og after work-arrangementer, og oppleve livet hos BearingPoint og Bliksund. Jeg ser frem til en givende og lærerik sommer.

Både Cecilie og Vegard har vært praktikanter før og liker erfaringen med å jobbe for ulike organisasjoner:  

vegard""Ved å tilbringe en hel sommer hos Bliksund kommer jeg definitivt til å lære mye nyttig! I tillegg til ny teknologi og programvare tror jeg det er mye å hente på å jobbe for et selskap med en så meningsfull misjon som Bliksund. Bliksund bidrar til å gjøre hverdagen enklere for de modigste blant oss, og dette ønsket om å hjelpe andre er tydelig hos de ansatte. Allerede de første dagene var det tydelig at alle på kontoret er her fordi de brenner for det de gjør, og det er en egenskap jeg kommer til å ta med meg videre", sier Vegard

Deres bidrag

Cecilie Huser og Vegard Hatleli skal jobbe på Oslokontoret vårt i sommer som en del av analyseteamet, som ledes av Maren Elise Rønneseth. De vil fokusere på å lage dashbord for vår elektroniske pasientjournal, Bliksund EWA. Dette vil gi EWA-brukerne tilgang til standardiserte dashbord som gir verdifull innsikt og gjør det mulig å ta datadrevne beslutninger.

Maren"Vi gleder oss til å se hva Cecilie og Vegard kommer til å oppnå i løpet av tiden hos oss. Praktikantoppholdet hos Bliksund handler ikke bare om å få arbeidserfaring, men også om å samarbeide, lære noe nytt, ha det gøy og bidra med noe meningsfullt. Vi tror at deres tid her vil være til gjensidig nytte for begge parter", sier Maren Elise Rønneseth, Technical Group Manager hos Bliksund.

 

Velkommen til Bliksund-teamet, Cecilie og Vegard! Vi ser frem til en produktiv og inspirerende sommer sammen med dere! 

Vil du vite mer om summer internship hos BearingPoint? Les mere her 

Les mer om BearingPoint her