Bliksund henter inn Lise-Mette Lindland som ny Strategic Account Director

Med fokus på videreutvikling av sine tjenester og leveranser til det norske helsevesenet, henter Bliksund inn den erfarne Lise-Mette Lindland. Lise-Mette kommer fra rollen som Avdelingssjef i Vestre Viken HF og tiltrer stillingen som Strategic Account Director. Med mange års erfaring fra ledende stillinger i helsevesenet, skal hun fremover fokusere på å videreutvikle selskapets løsninger mot helsevesenet og ivareta de norske helsekundene.

Bliksund henter inn Lise-Mette Lindland som ny Strategic Account Director blog hero bilde

Lise-Mette Lindland har jobbet i det norske helsevesenet i mer enn 29 år og tar med seg en solid faglig bakgrunn og erfaring inn i selskapet. Hun er utdannet sykepleier med erfaring fra blant annet ulike medisinske sengeposter og akuttmottak.

I tillegg har hun en Master of Management innen prosjektledelse, organisasjonspsykologi og consulting fra BI, noe hun har hatt glede av i sin rolle som avdelingssjef for AMK Vestre Viken. Med Bliksunds fokus på samarbeid med de norske helseregionene og videreutvikling av selskapets løsninger for helsesektoren, er Lise-Mette en god match for selskapets videre satsing. 

Lise mette lindland profil bilde
"Etter mange år i det norske helsevesenet er det spennende for meg å bli med på den videre reisen i Bliksund. Selskapet har imponert meg siden første møte. I tillegg til innovative løsninger har selskapet også en sterk kultur og fantastiske mennesker som jeg nå gleder meg til å jobbe sammen med," sier Lise-Mette Lindland, Strategic Account Director i Bliksund

 

Lang fartstid i helsevesenet

Med tre tiår i det norske helsevesenet, har Lise-Mette hatt flere roller og jobbet med ulike prosjekter. Hun var med på å etablere første samlokaliserte nødmeldesentral i Norge som førte til endrede samarbeidsmåter innen nødmeldetjenesten og det som i dag er nasjonal trippelvarslingsprosedyre - varsling og samhandling med alle nødetatene.  

Hun var også prosjektleder for innovasjonspartnerskapet «Videosamtale med AMK» ( IncidentShare) som i dag er del av Bliksunds produktportefølje og er en av to løsninger for videosamtale som brukes i AMK- sentralene i Norge i dag.

Janne Morstøl CEO Bliksund profil bilde
"Helt siden Bliksunds oppstart har selskapet hatt fokus på å ha fagfolk som kjenner helsevesenet fra innsiden og selv har erfaring fra feltet. Lise-Mette har en imponerende bakgrunn og lang erfaring som bringer oss verdifull kunnskap og et kjennskap til det norske helsevesenet som vil styrke oss fremover,"
sier Janne T. Morstøl, CEO i Bliksund