Crash Recovery System

Få essensiell informasjon om kjøretøy med CRS. Oppdatert kjøretøysinformasjon er avgjørende for å sikre en vellykket redningsaksjon.
Kontakt oss
Crash recovery system hero bilde

Avansert teknologi har forbedret sikkerheten for personer i biler under ulykker, men har samtidig introdusert nye utfordringer for nødetatene. Dette skyldes den økte risikoen forbundet med mer avanserte sikkerhets- og miljøvennlige systemer. 

Ved å bruke Bliksunds Crash Recovery System på ulykkesstedet får nødetatene tilgang til all relevant informasjon om kjøretøyet som er nødvendig for redningsarbeidet. CRS gir mannskapet ekstra støtte og fyller det manglende leddet i redningsoperasjonen ved å gi tilgang til den siste oppdaterte digitale kjøretøysinformasjonen på alle enheter. 

Interaktivt med klikkbare komponenter og sikkerhetssystemer

På skjermen er komponentinformasjon og deaktiveringsprosedyrer lett tilgjengelig ved å klikke på valgt komponent i diagrammet. Med denne brukervennlige funksjonen sikrer Crash Recovery System® en effektiv og sikker frigjørelse av skadede i ulykker, og støtter nødetatenes beslutningsprosess.
Brannmann  bruker CRS - Crash Recovery System for å se kritiske komponenter inne i kjøretøyet
Nødarbeidere på stedet for bilulykken bruker CRS crash recovery system

Spesialiserte treningsprogrammer

Effektive verktøy blir ikke fullt utnyttet hvis brukerne ikke er fortrolige med dem. Våre opplæringsprogrammer gir mannskapet mulighet til å bli kjent med de ulike funksjonene og variasjonene som er nødvendige for å håndtere forskjellige kjøretøy i nødsituasjoner.
Go to blog and news