Hvorfor jobbe med Bliksund?

 

Vi er et internasjonalt team med ulik bakgrunn, kultur og språk. Det vi har til felles er ønsket om å utvikle innovative digitale verktøy for å gjøre ditt arbeid enklere, tryggere og mer effektivt.

Vår brede erfaring fra felt kombinert med kundeinnsikt gjør at vi kan levere effektive løsninger og brukervennlig teknologi. Vi har opplevd tidspress, stress, misforståelser og begrensede ressurser. Derfor lager vi de beste løsningene for å lette arbeidsdagen din.

Kontakt oss
hvorfor bliksund hero bilde

For fagfolk av fagfolk

 
Mange av våre ansatte kommer fra felt og har jobbet som leger, ambulansepersonell, sykepleiere, brannkonstabler, redningsarbeidere eller i Forsvaret. De vet hva som står på spill og hvor viktige intuitive og brukervennlige løsninger er for å sikre kontroll, innsikt og felles situasjonsforståelse i nødstilfeller. 

Stor innvirkning

Vi lager forretningskritiske systemer som svært få ser. Likevel gir de nødvendig støtte i nødsituasjoner i mange deler av verden. Vi jobber for og med fagfolk for å sikre at våre løsninger gjør arbeidet enklere, sikrere og mer effektivt.
To ansatte fra bliksund tegner på glass med tusj
Brannmann bruker bliksunds løsning GRID

Brukervennlig

Basert på vår egen felterfaring og i tett samarbeid med fagfolk, utvikler vårt dyktige tekniske team intuitive og brukervennlige løsninger. Vi ønsker å hjelpe deg med å ta de best mulige valgene – for å spare tid, kostnader og liv.

Bærekraftig

Vi tror at våre handlinger har konsekvenser og at vi må ta ansvar. Det er ingen Planet B, og vi har som mål å ha en positiv innvirkning på miljøet og lokalsamfunnene våre. Bærekraft er en del av vår strategi, kultur og daglige drift. Vi er forpliktet til å redusere fotavtrykket vårt og ta skritt for å redusere vår miljøpåvirkning og aktivt støtte lokalsamfunnene våre.
Les om Bliksunds Carbon Reduction Plan
Les om Bliksunds Modern Slavery Statement
En ansatt fra bliksunds kontor i Vietnam smiler