IncidentShare

Felles situasjonsforståelse og optimal respons gjennom live video

Kontakt oss

IncidentShare er en sikker, intuitiv og rask løsning for mottak, administrasjon og deling av sanntidsvideo. Den er utviklet i tett samarbeid med brukere innen brann og redning, politi, helsevesen og forsikring. Sanntidsvideo gir deg bedre oversikt over hendelsen og sørger for at alle raskt får felles situasjonsforståelse.

Gjennom en virtuell tilstedeværelse er du i stand til å frigjøre verdifull tid og sikre rask utveksling av informasjon og effektivt samarbeid. Du er i stand til å reagere raskt på en nødsituasjon, sende rett mannskap med rett utstyr, kompetanse og opplæring. På denne måten kan du håndtere hendelsen effektivt, raskt vurdere situasjonen og koordinere hensiktsmessig.

IncidentShare gir deg enkel tilgang til både live streaming og opptak og er enkel å rulle ut til brukerne dine. Løsningen fungerer også godt i områder med begrenset mobildekning da strømmeprotokollene kontinuerlig tilpasser seg forholdene.

Med en sikker videoforbindelse bedrer du kommunikasjonen mellom alle involverte parter, både internt og eksternt.

Videolink og Channels


Videolink gir et brukervennlig verktøy for å deling av video mellom innringer og operatør. Løsningen er nettleserbasert og krever ingen installasjon av app – via tekstmelding fra IncidentShare får du sanntidsvideo idet innringer åpner lenken. 

Channels forener ulike kilder til video og det er enkelt og sikkert å invitere en tredjepart til en videosamtale enten via forhåndsdefinerte brukere eller med lenker. Dette kan være nyttig når det er behov for en tredjeparts mening eller en spesialist med annen faglig bakgrunn.

Løsningen kan samle inn video fra en lang rekke enheter, inkludert smarttelefoner, kjøretøy, kroppskameraer, overvåkingskameraer og droner.

IncidentShare er i stand til å samle plasseringsdata og presentere dem på det innebygde kartet. Hvis du bruker et PTZ-kamera, er det enkelt og raskt å kontrollere med den innebygde PTZ-kontrollen. IncidentShare støtter ulike videoformater som WebRTC, RTSP, RTMP og mer.

operatør sitter foran mange skjermer og peker på live video fra incidentshare

Integrering

IncidentShare kommer med en robust og standardisert API som muliggjør integrasjon med dine eksisterende systemer. Vår løsning inneholder et bredt spekter av nøkkelferdige integrasjoner og er enkel å implementere på alle arbeidsplasser. Dette betyr at du kan nyte fordelene med IncidentShare i dag, uten å måtte erstatte gamle systemer umiddelbart.

Sikker live stream

IncidentShare kjører på private servere i et sikkert virtualisert miljø. Vi sørger for at du får alle fordelene med skyløsninger, men beholder samtidig sikkerheten ved å alltid vite hvor dataene dine er. Med WebRTC og høynivåkryptering kan du være sikker på at alle videostrømmene dine overføres trygt. Vi sørger for at det regelmessig utarbeides uavhengige revisjonsrapporter (ISAE 3000) som vurderer om våre kontroller, prosedyrer og tekniske foranstaltninger holder et høyt nivå.
isae 3000 black1

 

Bilulykke direktesending med incidentshare
politibetjent bruker incidentshare-appen og ser på live-kanaler

IncidentShare App

IncidentShare-appen er designet for å sende og motta live video på nettbrett eller smarttelefoner. Mannskapet ditt kan raskt logge på med en QR-kode og motta push-varsler når en kanal går live. Ved å bruke IncidentShare-appen kan utsendt personell mentalt og taktisk forberede seg på oppgaven på et tidlig tidspunkt.

Trenger du råd om maskinvare?

Vi har omfattende teknisk kunnskap om standard og spesialbygd maskinvare som fungerer 24/7 – selv under utfordrende forhold.
nærbilde av direktesending på monitor

Livestreaming lar alle involverte få et felles syn på hendelsen. Det betyr blant annet at ledelsen i operasjonssentralen kan følge med på hva som skjer på hendelsesstedet. Dette får ting i gang raskt og lar oss handle proaktivt.

Christoffer Nygaard

Drifts- og utviklingsleder for 112 alarm- og operasjonssentralen til Storkøbenhavns brannvesen

Christoffer Nygaard Drifts- og utviklingsleder for 112 alarm- og operasjonssentralen til Storkøbenhavns brannvesen
Gå til blogg og nyheter
Les mer om vilkår og betingelser for bruk av maskinvare og IncidentShare
Les mer om vilkår og betingelser