Om Bliksund

 

Bliksund er et internasjonalt programvareselskap med røtter i Grimstad. Siden vi startet opp i 2010 har vi levert samfunnskritiske løsninger som hjelper nødetater både i daglig drift og akutte situasjoner. Vi er stolte av at selskapet har blitt en ledende leverandør av digitale løsninger til nødetater og andre bransjer internasjonalt. Oppkjøpet av danske Incendium A/S i 2022 gjør at vi nå også leverer videoløsninger skreddersydd for nødsituasjoner.

om bliksund hero bilde
ansatte snakker på kontoret

Sammen med kundene våre jobber vi for å skape bransjeledende og brukervennlige løsninger. Bransjeerfaring kombinert med kundeinnsikt gjør at vi kan levere brukervennlige løsninger og innovativ teknologi. Hver dag jobber vi for å skape nyttige løsninger som gir innsikt, bedre forståelse og færre feil - og dermed bidra til en tryggere verden.

Vi startet i helse- og brannsektoren, og i dag brukes våre løsninger i mange ulike bransjer over hele verden. 

Uavhengig av bransje er vårt oppdrag å gjøre arbeidet ditt enklere, sikrere og mer effektivt.

Våre verdier

Verdiene våre er kjernen i alt vi gjør, og de definerer hvordan vi samarbeider med kunder, partnere og hverandre. De veileder oss i hvordan vi jobber, utvikler produkter og merkevare. Vi er et selskap i sterk vekst, og disse verdiene minner oss om hvem vi er, hvor vi kom fra og hvor vi skal.

Meningsfylt arbeid

Vi er dedikert til å skape samfunnskritiske systemer og legge til rette for at kundene våre kan prioritere det som virkelig betyr noe.

Vi handler med integritet

Vi handler med integritet ved å sette respekt og ærlighet først. Vi er pålitelige overfor våre kunder, samarbeidspartnere og kollegaer

Sammen om nytenking

Vi tenker nytt sammen ved å være nysgjerrige og tilpasningsdyktige. Vi setter kunden først for å skape bransjeledende og brukervennlige løsninger. ​Vi er smidige og jobber effektiv for å gi kundene våre programvare som gjør en forskjell.

Vi bryr oss om hverandre og samfunnet

Vi bryr oss om mennesker, samfunn og miljø.​ Lagånden vår omfatter et støttende miljø, tillitsfullt samarbeid og åpen kommunikasjon.​ Vi setter vår ære i å utvikle bærekraftige programvareløsninger – for å møte morgendagens utfordringer.