Ledende kjøretøydatabase for veihjelp


Bliksund CRS gir utrykningspersonell og bergingstjenester viktig informasjon rett ved fingertuppene.

Kontakt oss
heltebilde av veihjelp

På grunn av det økende antallet kjøretøy med moderne teknologi og alternative drivverk trenger veihjelp og bergingstjenester nøyaktig og oppdatert kjøretøyinformasjon for å kunne handle raskt og trygt.

Våre løsninger for veihjelp

Crash Recovery System

Ha viktig informasjon om kjøretøyet lett tilgjengelig
Les mer

GRID

En skalerbar, modulær og brukervennlig måte å organisere arbeidsdagen på.
Les mer

IncidentShare

Sikker, intuitiv og brukervennlig strømming av video fra ulykkesstedet.
Les mer

Effektivt og informativt

CRS for veihjelp er den ultimate ressursen for detaljert informasjon om tauing og veihjelp, forbedret med de nyeste teknologiske fremskrittene.

CRS for veihjelp gjenspeiler de robuste egenskapene til sine CRS-kolleger, og er omhyggelig utformet med funksjoner og komponenter som er skreddersydd spesielt for de unike behovene innen veihjelp og tauing.

Brannmann bruker GRID ved siden av brannbilen

Bruk av CRS sparer tid og forbedrer kvaliteten på redningsaksjoner i forbindelse med trafikkulykker. Nummerskiltspørringen kan finne sted allerede mens nødanropet fortsatt besvares. Dermed har brannmannskapene tilgang til informasjon om kjøretøyet før de rykker ut, slik at de kan forberede seg mer målrettet på den konkrete aksjonen.

Mario Vrdoljak

Brannmann, varslingssenter i Vorarlberg

mario

Beslutningsstøtte for å sikre riktig handling


Ved å bruke et digitalt, interaktivt datablad får du en omfattende forståelse av kjøretøyet. Dette gjør at du raskt kan handle med riktig utstyr, ferdigheter og opplæring.

Dermed kan du effektivt håndtere hendelsen, identifisere potensielle farer og iverksette nødvendige tiltak for å redusere eventuelle risikoer.

Gå til blogg og nyheter