Bliksund henter inn spesialrådgiver for det prehospitale område i Danmark

For å støtte ytterligere ekspansjon og øke kompetansen på det danske markedet, har Bliksund ansatt Christian Henriksen som rådgiver for prehospitale tjenester i Danmark. Med en solid bakgrunn fra både helsevesenet og militæret vil Christian spille en viktig rolle i å styrke Bliksunds tilstedeværelse og initiativer på det danske markedet.
Bliksund henter inn spesialrådgiver for det prehospitale område i Danmark blog hero bilde

Christian Henriksen har en omfattende bakgrunn fra forsvaret, samt erfaring som sykepleier og AMK-sentralen i Region Nordjylland. Gjennom sine roller i forsvaret har han betydelig ledererfaring og kompetanse innen planlegging og koordinering av komplekse oppgaver, både nasjonalt og internasjonalt. Etter flere år på AMK-sentralen bringer han også med seg verdifull erfaring knyttet til bruk av Incidentshare og live video.

 

Med Danmark som et viktig satsingsområde for selskapet i fremtiden, blir Christians kompetanse og erfaring viktig for Bliksunds videre utvikling.

 

Christian Henriksen profil bilde


"Behovet for økt digitalisering og effektivisering i både militæret og det prehospitale området er betydelig. Bliksund har innovative løsninger og en imponerende historikk. Samtidig har de en positiv kultur og flotte medarbeidere som det blir en glede å samarbeide med for å styrke selskapets posisjon i det danske markedet fremover,"
uttaler Christian Henriksen. 

 

Muligheter i Danmark


Selskapet ser betydelig potensial i det danske markedet. I løpet av det siste året har de kjøpt den ledende danske videostreaming-bedriften, Incendium, og etablert et strategisk partnerskap med Systematicsom er en ledende leverandør innen helse og forsvar. Dette er en vesentlig del av selskapets strategi for å styrke sin tilstedeværelse og posisjonering på det lokale markedet


Janne Morstøl CEO Bliksund profil bilde"Vi ser betydelige muligheter innenfor det prehospitale området i Danmark. Christians omfattende erfaring og lokale bakgrunn gir oss verdifull kunnskap og innsikt som vil styrke vår posisjon og fremtidige muligheter," sier Janne T. Morstøl, CEO hos Bliksund.