Bliksund henter inn direktør for globale partnerskap

For å støtte videre ekspansjon internasjonalt, henter Bliksund inn ny direktør for globale partnerskap.

Direktør for globale partnerskap blog hero bilde
Fredrikke Vikhamar tiltrer den nyopprettede stillingen etter mange år i internasjonale selskaper og helsevesenet. Fremover skal hun bygge selskapets partnerapparat og understøtte selskapets utenlandssatsing.
 
Vikhamar tar med seg lang erfaring fra helsevesenet, ledelse og produktledelse samt salg og markedsføring av medisinsk-teknisk utstyr. Hun kommer senest fra ZOLL og rollen som Senior Business Development Manager Military Sales for EMEA. Forut for det har hun mange års erfaring som både spesialsykepleier og avdelingsleder ved Stavanger Universitetssykehus samt flere års erfaring med internasjonal produktledelse og markedsføring i Laerdal Medical. Med Bliksunds fokus på vider internasjonal ekspansjon og partnerapparat, er Fredrikkes bakgrunn en god match for selskapets videre satsing.

Fredrikke Vikhamar Direktør for globale partnerskap Bliksund profil bilde

Etter mange år i et utenlandsk selskap, er det spennende for meg å være med på reisen ut i verden med Bliksund. Selskapet har imponert meg siden første møte, og har en portefølje med stort internasjonalt potensiale. I tillegg til innovative løsninger har selskapet også en sterk kultur og flotte mennesker som det er en glede å nå kunne jobbe sammen med. Dette har jeg sett frem til lenge.

Fredrikke Vikhamar, Direktør for globale partnerskap i Bliksund

 

Internasjonalt potensiale


Bliksund har siden Monterro kom inn som investor i 2021, hatt stort fokus på internasjonalisering og satsing utenfor Norge. I løpet av fjoråret inngikk selskapet partnerskap med Systematic i Danmark samt kjøpte opp det danske selskapet Incendium som er ledende innen videostreaming. Dette er en del av selskapets strategi for videre ekspansjon i et internasjonalt marked de har store forventinger til.

Janne Morstøl CEO Bliksund profil bilde
 
Vi ser store muligheter internasjonalt på det prehospitale området. Fredrikke har lang erfaring og en bakgrunn som bringer oss verdifull kunnskap, erfaring og et internasjonalt kontaktnett som vil styrke vår posisjon fremover
Janne T. Morstøl, CEO i Bliksund