Bliksund med første danske kunde på ambulansejournal – signerer med Event Medical Services

Bliksund signerer sin første danske kontrakt på den elektroniske ambulansejournalen Bliksund EWA - Emergency Worker Assistant – med Event Medical Services. Selskapet leverer prehospitale tjenester til virksomheter og arrangementer samt syketransport og ambulansekjøring i Danmark og Europa. 
Bliksund med første danske EWA kunde – signerer med Event Medical Services blog hero bilde

Event Medical Services ApS er et privat eiet selskap bestående av profesjonelt helsepersonell med mange års erfaring fra prehospitale tjenester. Selskapet leverer ambulanse- og syketransport, eventberedskap samt kurs og utdannelse både i Danmark og Europa. I fremtiden vil Bliksunds elektroniske ambulansejournal, EWA, bli implementert i selskapets ambulanser og utgjøre en integrert del av deres tjenestetilbud.  

mikkel larsen CEO event medicalBliksund har lang erfaring med å levere elektroniske pasientjournaler til hele Norge, og vi ser at den passer godt med våre behov. Vi ser frem til å ta i bruk løsningen i våre tjenester fremover

Mikkel Larsen, CEO i Event Medical Services APS

 

 

Dansk satsing

Siden Monterro ble investor i 2021, har Bliksund rettet fokus mot internasjonal ekspansjon og strategisk vekst utenfor Norge. Danmark er blant selskapets prioriterte områder, og samarbeid med Systematic, oppkjøpet av Incendium, og ansettelsen av første danske prehospitale fagkonsulent i 2023 har styrket Bliksunds tilstedeværelse i Danmark. Nå er de klare til å tilby sine tjenester på det danske markedet, og inngåelsen av kontrakten med Event Medical Services markerer en viktig milepæl i Bliksunds videre vekst.  

Janne resize-1"Dette samarbeidet markerer en viktig milepæl for vår tilstedeværelse og satsing i det danske markedet. EWA er blitt nasjonal standard og brukes av alle helseregionene i Norge. Vi har stor tro på at vi kan levere tilsvarende løsning i Danmark, og gleder oss til å samarbeide med Event Medical Services. Som Bliksund, er dette fagpersoner med lang erfaring fra helsevesenet, og vi er stolte av at de velger Bliksund EWA til å støtte sine tjenester"  

Janne T. Morstøl, CEO i Bliksund

Om Event Medical 

Event Medical Services har levert privat ambulanse- og syketransport samt beredskap på arrangementer siden 2021 Selskapet opererer både i Danmark og resten av Europa, og deres kunder inkluderer foreninger, bedrifter og offentlige instanser. For mer informasjon, se www.eventmedical.dk